Raskaskone- ja teollisuusmaalausta lähes 30 vuoden kokemuksella Rovaniemellä

Katso yhteystiedot

Lapin Metallipinnoite Oy on teollisuusmaalauksen kokenut ammattilainen Rovaniemellä. Teollisuusmaalaukset toteutamme aina maalattavan kappaleen ehtojen ja materiaalin mukaan sekä asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen.

Teollisuusmaalauksessa maalattavan kappaleen pinta hiekkapuhalletaan, minkä jälkeen se maalataan. Teemme myös raskaskonemaalausta ja muita pintakäsittelytöitä. 

Otamme innolla vastaan niin pienet kuin suuremmatkin työt koko Pohjois-Suomen ja Lapin alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teollisuusmaalaus 

Teollisuusmaalaus on tehokas pintakäsittelymenetelmä, joka suojaa metalli- ja rautakappaleita korroosiolta, epäpuhtauksilta ja pintavaurioilta. Teollisuusmaalaukseen kuuluu sekä hiekkapuhallus että märkämaalaus. Teollisuusmaalauksen kokeneina ammattilaisina teemme pohjatyöt huolella, sillä ne ovat maalauksen tärkein työvaihe. Näin saamme lopputuloksesta kestävän ja maalatusta pinnasta korkealaatuisen ja virheettömän. 

Saamme maalatun pinnan myös kestäväksi oikealla maalipinnan paksuudella. Jos maalaus tehdään huonosti ja kiireellä, se voidaan joutua uusimaan melko pian, joten työt kannattaa luottaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi.

Työkonekuvake

Raskaskonemaalaus

Kaipaako raskaskoneesi uutta maalia pintaan? Me hiekkapuhallamme ja maalaamme työkoneita, kuten kuorma-auton runkoja ja niiden päällirakenteita, pyöräkuormaajia, kaivinkoneita, traktoreita jne. Käytössämme on laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet, jotka ovat onnistuneen työn perusta. 

Teemme raskaskonemaalaukset uudessa ja tilavassa 150 m² maalaushallissa. Käytämme MIPA OC ja ProMix -maalinsävytysjärjestelmiä, joilla pystymme valmistamaan juuri oikean maalisävyn työkoneellesi.

Asiakaslähtöistä palvelua

Yrityksemme Lapin Metallipinnoite Oy palvelee teollisuuden toimijoita, yrityksiä, kuten kuljetusfirmoja, sekä yksityishenkilöitä Rovaniemen lisäksi koko muun Pohjois-Suomen ja Lapin alueella. 

Pyydä tarjous!