Ensiluokkaista jauhemaalausta kilpailukykyiseen hintaan Rovaniemellä

Ota yhteyttä!

Lapin Metallipinnoite Oy:n pääpalveluna on jauhemaalaus, joka tunnetaan myös nimillä pulverimaalaus tai polttomaalaus. Jauhemaalaamme erilaisia metalliesineitä, kuten parvekekaiteita, palkkeja, peltejä, listoja, karmeja, lämpöpattereita, vanteita ja karjapuskureita sekä pyörien, moottorikelkkojen, rekien ja metallisten ovien runkoja.

Jauhemaalausuunimme on 3100 mm pitkä, 1100 mm leveä ja 2150 mm korkea. Jauhemaalivarastostamme löytyy noin 150 RAL-kartaston värisävyä (lisävärit tilauksesta). 

Palvelemme Rovaniemellä sekä muualla Pohjois-Suomen ja Lapin alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jauhemaalauksesta 

Jauhemaalaus on nopea menetelmä, jossa muovijauhetta ruiskuttamalla useimmiten staattisen sähkön avulla peitetään maalattava esine. Tämän jälkeen esine kuumennetaan niin, että jauhe sulaa. Koska lämmitys tehdään yleensä uunissa, menetelmästä käytetään myös nimitystä polttomaalaus.
Menetelmää käytetään paljon teollisuudessa. 


Jauhesinkkaus puolestaan on vaihtoehto perinteiselle kuumasinkitykselle. Jauhesinkkaus + polyesterijauhemaalaus antaa tuotteen pinnalle erinomaisen laadun ja korroosiokestävyyden.

Listakuvake

Poltto- ja pulverimaalauksen edut ja hyödyt

Poltto- ja pulverimaalaus antaa kovan, niin mekaanista kuin kemiallistakin kulutusta kestävän pinnan tuotteille. Poltto- ja pulverimaalaus on kustannustehokas, ekologinen, erittäin nopea ja kestävä pinnoitus. 

Pulverimaalauksen päätyypit ovat epoksi, epoksipolyesteri, polyesteri, polyuretaani, silikoni. Epoksi ja epoksipolyesteri ovat hyviä sisäkäyttöön tarkoitetuille tuotteille. Pinnan kovuuden ansioista ne kestävät myös mekaanista kulutusta parhaiten. Polyesteri taas sopii ulkokäyttöön tarkoitetuille tuotteille, sillä se kestää erilaisia sääolosuhteita ja UV-säteitä. Polyuretaani sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön tarkoitetuille tuotteille, kun taas silikoni sietää hyvin erittäin korkeitakin lämpötiloja.

Pyydä tarjous

Lapin Metallipinnoite Oy tekee jauhemaalausta sekä muita pintakäsittelytöitä Rovaniemellä ja muualla Pohjois-Suomen sekä Lapin alueella. Ota meihin yhteyttä, annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Lähetä tarjouspyyntö!