Tilaa hiekkapuhalluksen ammattilainen tarvitsemaasi kohteeseen Rovaniemeltä

Katso yhteystiedot

Lapin Metallipinnoite Oy on hiekkapuhalluksen kokenut asiantuntija. Tulemme paikan päälle hiekkapuhaltamaan julkisivut, sokkelit ja muut kohteet. Kappaletavarat hiekkapuhallamme toimipisteellämme Rovaniemellä.

Palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä Rovaniemellä sekä muualla Pohjois-Suomen ja Lapin alueella. Palvelutarjontaamme kuuluu myös jauhemaalaus sekä teollisuus- ja raskaskonemaalaus

Ota yhteyttä!

Hiekkapuhalluksesta 

Hiekkapuhalluksella siloitetaan, muotoillaan ja puhdistetaan kovia pintoja pienten kiinteiden hiukkasten ja paineilman avulla. Hiekkapuhallus on tarpeen, kun maalattava pinta halutaan puhdistaa tarkasti ja huolellisesti ennen uuden maalipinnan levittämistä. Hiekkapuhallusta käytetäänkin usein pohjakäsittelynä.


Hiekkapuhallus juontaa juurensa 1800-luvun loppupuolelle, jolloin siivilöityä hiekkaa käytettiin hiekkapuhalluksen materiaalina. Nykyisin hiekkapuhallus tehdään hyvin ilmastoiduissa tiloissa hengityssuojien ja muiden suojavarusteiden kanssa, joten mitään terveysriskejä siitä ei synny.


Hiekkapuhalluksessa voidaan käyttää myös muita materiaaleja, kuten esimerkiksi lasia ruostumattomalle teräkselle. Metallien hiekkapuhalluksessa käytetään usein metallijauheita, joita voidaan kierrättää paremmin kuin hiekkaa.

Lue myös jauhemaalauksesta!
Listakuvake

Helppoa hiekkapuhallusta

Hiekkapuhallus vaatii aina tekijäkseen tarkan ammattilaisen. Näin työt tulevat toteutetuksi oikein ja käsiteltävää pintaa vaurioittamatta. Teemme hiekkapuhalluksen aina asianmukaisia suojavarusteita sekä hengityssuojaimia käyttäen. Hiekkapuhalluksen, kuten muutkin pintakäsittelytyöt, teemme aina ripeästi sovitussa aikataulussa. Uudet ja nykyaikaiset työvälineemme takaavat korkealuokkaisen työnjäljen. Kaikissa töissä panostamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää hiekkapuhalluksesta ja muista palveluistamme!

Pyydä tarjous

Kun tarvitset hiekkapuhalluksen tai muiden pintakäsittelytöiden luotettavaa tekijää, ota yhteyttä meihin. Palvelemme jo lähes 30 vuoden vankalla kokemuksella ja ammattilaisen varmuudella Rovaniemellä sekä koko Pohjois-Suomen ja Lapin alueella. Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi palveluista. 

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!